Trzy dni podroży

Od 11 - 13 marca 2016 odbyła się największa w Polsce impreza. Ponad dziewięćdziesiąt prelekcji i spotkań w dwóch salach hali Gdynia Arena oraz w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym, setki opowieści, kilkanaście tysięcy widzów i niezliczona ilość inspiracji.

SUPER KOLOSA za 2015 rok otrzymał za całokształt osiągnięć żeglarskich kpt. Wojciech Jacobson. Godni podziwu byli ludzie stojący w ponad 3 godzinnej kolejce na zimnym wietrze. Nasze stoisko było na piętrze, ale mimo tego odwiedziło nas bardzo dużo osób. Zostaliśmy bardzo ciepło przyjęci, było ogromne zainteresowanie naszym stowarzyszeniem.

Zastanawialiście się Alpenverein Polska nad morzem?

Otóż.. tak, byliśmy rozpoznawalni, uświadomiliśmy sobie, że w Polsce Północnej mamy bardzo dużo członków.

CIEKAWOSTKA: Nasze ubezpieczenie AWS obejmuje akcje poszukiwawczą i ratunkową nie tylko w górach, ale i też na wodzie.

Była okazja porozmawiać z nimi i udzielić wszelkich informacji na temat członkostwa. Wspierały nas nowe wolontariuszki Ewelina i Aneta, które przez 3 dni pracowały z nami i za to serdecznie dziękujemy. Na koniec zostały rozlosowane wśród publiczności nasze członkostwa.

Dziękujemy wam i zapraszamy na następy rok!

:: trwa odliczanie ::

NOWA KARTA
ALPENVEREIN 2017

Alpenverein

Czy chodzisz, co najmniej raz w tygodniu do hali wspinaczkowej?